GrondplanPraktisch

Klimaatfestival Ranst

Eten & Drank

Lepeltje Lepeltje van Jacky en Isabel

Ambachtelijk ijs

Lekkere ijsjes, jammie!

We vinden het belangrijk om met originele producten te werken die we lokaal aankopen en met biologisch afbreekbare verpakkingen. Via ons ijs willen we zowel onze liefde voor smaakvolle voedingsproducten als voor de natuur delen met jou. Door met een warme ijsbereiding te werken kunnen we zo authentiek mogelijk werken zonder fabrieksproducten te moeten toevoegen. Dit vraagt echter wel meer tijd en energie en maakt de bereidingsduur wat langer. We doen dit echter graag om tot de smaak te komen die typisch is voor onze producten.

Davai Dumplings

Vegan Fingerfood

Vegan Fingerfood gemaakt in België. Kleurrijk, lekker en vol groenten!
We hebben verschillende gevulde bites op basis van groenten.
Onze producten en gerechten zijn ook volledig vegan en geproduceerd door ons in België. Bij het selecteren van onze ingrediënten proberen we steeds Europese groenten te gebruiken. Een deel van ons assortiment is ook Biologisch. We maken alles zelf, wat ons ook toelaat om het afval te verminderen.

Pureto

Pureto Bowls

Ontdek Pureto, de revolutie van de puree, waar je kan genieten van een Pureto bowl op grootmoederswijze met een trendy twist. Alles begint met de soort puree (ps: die is ook plant-based). Vervolgens wordt deze gecombineerd met heerlijk vlees of een plantaardig alternatief. Ten slotte wordt de bowl afgewerkt met een juicy saus en een overvloed aan tasty toppings. We zien elkaar aan onze foodtruck, deal?!

Marie’s taco’s

Taco's

Haar naam is Marie, 27 jaar en haar hart verloren aan Amerika.

Ze is haar droom achter nagegaan en gestart met een taco foodtruck. Kom proeven van de verschillende soorten taco’s die ze te bieden heeft! Ook met heerlijke toppings!

Ovamo

Desserten

Ontmoet Marina, Tamara, Silvio en Pepi. het team achter ovamo.

Klaar om jullie te verwennen met lekkere dessertjes. Een wafel of een smoutebolleke, dat smaakt toch altijd niet waar?

Il furgone

Mobiele koffiebar

Door mijn passie voor koffie, weet ik als geen ander hoe de perfecte espresso, lungo, cappuccino, latte-macchiato gemaakt wordt.

De koffiebar is gevestigd in een gerestaureerde, authentieke Piaggio Ape TM en levert professionele koffieservice met ambachtelijk gebrande, versgemalen koffiebonen. Naast koffie worden ook verassende theesoorten en warme chocolademelk van fijngemalen Callebaut chocolade aangeboden.

Voor de zoetekauwen zijn er heerlijke koffiesiropen beschikbaar, zoals speculoos, tiramisu, hazelnoot, amaretto, vanille en caramel. Ook wordt er verse volle hoevemelk gebruikt voor de bereidingen met melk, en is er lactosevrije melk beschikbaar. Tijdens de warme zomermaanden kunnen gasten genieten van ijskoffie en ijsthee.

Wrap n Roll

Wraps warm en koud

Bereid je voor op lekkere gegrilde wraps met een heerlijke huisgemaakte vulling naar keuze.

Warm, koud, vegetarisch of met lekker vlees... Voor ieder wat wils.